Top 3 people in Tatarstan

On english:
I prepared a list of famous people of my nation. The first person in my opinion is Musa Jalil. He was and is a greatest person in nation. In war, he showed his skills and his nature.
The second person on my list, to my mind, is Gabdulla Tukay. He is a greatest tatar poet of all time. He had a heavy childhood, but he was able to achieve what he wanted. He became the greatest tatar poet.
Surely, you don't think that I will give the third place in my list to Dmitri Mendeleev, because he is a russian scientist. Personally, I think that I can include this person to my top-list, because he lived in Tatarstan some time. He was a great scientist in our country, in the world and still it is. He made ​​a great contribution to science. His famous table is used and in our days.
// Words: 152, characters: 643.

На русском:
Я подготовил список известных людей, моего народа. Первый человек, на мой взгляд, Муса Джалиль. Он был и является великим человеком в стране. На войне он показал свои навыки и свою природу.
Второй человек в моем списке, на мой взгляд, Габдулла Тукай. Он величайший татарский поэт всех времен. У него было тяжелое детство, но смог достичь того, чего он хотел. Он стал величайшим татарским поэтом.
Конечно, вы не думайте, что я дам третье место в моем списке, Дмитрию Менделееву, так как он русский ученый. Лично я думаю, что я могу включить этого человека в мой топ-лист, потому что он жил в Татарстане некоторое время. Он был великим ученым в нашей стране и в мире и до сих пор это так. Он внес большой вклад в науку. Его знаменитая таблица используется и в наши дни.
// Слов: 133, символов: 639.

Тут все ещё нет комментариев.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы для того, чтобы оставить комментарий.